logo
Populära sökningar: FR463 PA3534U Y082C AS10D31 CF-VZSU43
Kundvagn
AC Adapter Laddare‎‎
batterierlaptop.se
batteri till laptop Top posten:AA-PB2NC6B M560ABAT-8 A1185 AS09A31 BTY-L74 42T4536 PA-1900-24 Visa mer
ASUS
A32-K93
A32-K55
A32-N56
A41-U36
A32-K72
A32-P30
DELL
Latitude XT3
Latitude E6510
Studio 1450
Studio XPS 16
Vostro 3300
Dell XPS
HP
HSTNN-DB72
HSTNN-CB87
HSTNN-DB74
HSTNN-C52C
Pavilion DV5
Pavilion DV7
SONY
VGP-BPS22
VGP-BPS14
VGP-BPS12
VGP-BPS19
VGP-BPS18
VGP-BPS17

Nytt Batteri

Vår strävan är att du blir nöjd


Vi erbjuder följande betalsätt:


Ett smidigt sätt att betala på via kredit- eller kontokort. För att kunna använda detta betalsätt som är både säkert och enkelt så krävs det att du har ett konto hos PayPal som du kan få genom att klicka här. Vi tar inte ut någon avgift vid betalning med PayPal.
Vi lagrar de uppgifter du registrerar hos oss för att kunna fullfölja våra åtaganden till dig som kund. Vi kommer inte att lämna ut våra uppgifter till 3:e part.

Samtliga betalningsalternativ uppfyller kraven för säker betalning via PCI-DSS.

Återgång Politik

Icke-defekt produkt

Om inga kvalitetsrelaterade problem föreligger men du ändå inte är helt nöjd med ditt köp, kan du vara berättigad att returnera varan för en återbetalning inom 7 dagar efter att du tagit emot din order.

1. Skulle du ångrar dig efter köpet, vänligen kontakta vår kundtjänst omedelbart. Vi kan annullera din beställning så länge som du begär. Men om din beställning har skickats ut, kommer du att vara ansvarig för alla fraktkostnader (inklusive originalet sjöfart, hanteringskostnader och retur porto). För att returnera produkten, kan du vägra att ta emot produkt eller kontakta vår kundtjänst för en RMA (Return Merchandise Authorization).

2. Ska du öppna paketet, men vill inte acceptera mottagna produkt. Att ha ett RMA-nummer från oss är nödvändig och en 10% utsättning avgift debiteras.

3. Vi försöker vårt bästa för att leverera önskade produkter så fort som möjligt. Om du får fel produkter på grund av våra misstag, vänligen kontakta vår kundtjänst för utbyte eller återbäring. Vi kommer att göra utbyte eller återbetalning arrangemang efter varan returneras.

Defekt produkt

1. Om du upptäcker att paketet är skadat när du tar emot det från budfirman ber vi dig att avvisa det på grund av skadat paket och informera Kundservice om problemet.

2. Om du upptäcker att paketet eller varorna är skadade efter att du tagit emot dem ber vi dig att tillhandahålla Kundservice med fotografier som tydligt visar på skadorna.

3. Efter att ha bekräftat kommer vi att skicka en ny vara eller ge dig en fullständig återbetalning.

a. Alla våra produkter har ett års garanti. Defekta produkter kan ersättas om returneras ett år sedan inköpsdatum. Om produkterna inte fungerar, vänligen kontakta vår kundtjänst först för att lösa ditt problem. Skicka inte tillbaka varor direkt till oss utan att få ett RMA-nummer. Det är svårt för oss att ta reda på din transaktion rekord och detta kan leda till förseningar i utbyte eller återbetalning process.

b. Defekta produkter måste gås tillbaka inom 30 dagar efter utgivningsdagen för RMA. Annars kommer ingen ersättning eller återbetalning göras.

c. Om garantin löper ut eller produkterna missbrukas, kommer det att förklaras ogiltigt.

d. Det är inte acceptabelt att ta med det defekta objektet för utbyte personligen.

RMA Procedur

1. Efter att ha mottagit de produkter från oss, var vänlig hålla paketet och bifogade handlingar ordentligt. Det är för att de alla är nödvändiga för att åstadkomma om du returnerar defekt produkt i framtiden.

2. Ring eller maila vår kundtjänst för ett RMA-nummer. Det skulle uppskattas om du kan ge ditt namn, e-postadress, telefon-och faktura. Vi kommer att utfärda ett RMA-nummer till dig via e-post.

3. Packa originalförpackningen med allt emot, inklusive bifogade dokument. Saknad av något original komponenter kan medföra en vägran utbyte eller återbetalning från oss.

4. Vänligen skriv RMA-numret tydligt på utsidan av paketet och skicka tillbaka den till oss. Vi ansvarar inte för eventuella konsekvenser som orsakas om kunderna inte markera RMA som begärts. Observera att du bör vara ansvarig för förlust av transporten. Du kan försäkra paketet för att minska potentiella förluster som du kan drabbas.

Saknade varor: Informera Kundservice om en vara skulle saknas i ditt paket. När vi bekräftat att en vara saknas kommer vi att erbjuda dig en återbetalning för produkten eller påbörja behandlingen av en omleverans av varan. Vi kommer att ansvara för fraktkostnaderna.

Hot Batterier

Säkerhet grantee
adapterFler varumärken>>
Om oss
laptop batterier
Välkommen att beställa ditt nya datorbatteri hos datorbatteributiken!
Vi har de senaste datorbatterierna till Acer, HP, Dell, Samsung, Sony och många fler.

Hög Kvalite
APPLE A1375
HP HSTNN-OB88
Inspiron E1505
Helt Nytt
Latitude D830
LG SQU-524
Acer UM08A31
Lågt Pris
SQU-412
FPCBP160
Lenovo 55Y2054
Bekväm
ACER AS10B7E
DELL FR463
PA5107U-1BRS
30% Rabatt
HP HSTNN-OB60
M720BAT-4
CF-VZSU43AU
Säkerhet
Lenovo 0A36290
87-D408S-495
M560ABAT-8
Snabb
L12M4A02
APPLE A1331
LIP8157IVPT
Startsida | Om oss | Frakt | Retur och Säkra betalningar | Kontakta oss | Sidkarta | rss | pdf